محل تبلیغات شما

مصارف قارچ دنبلان چیست؟

دنبلان یک غذای نیروبخش و مقوی است و بیش‌ترین میزان مصرف قارچ دنبالان در رستوران‌ها، صنایع غذایی، تهیه انواع سس‌ها و روغن‌های معطر و نیز داروسازی است. برخی آن را با نام دونبالان را الماس آشپزخانه لقب داده اند. دنبلان را به صورت خرد شده یا رنده شده همراه با تخم مرغ به صورت املت و یا کباب شده و یا به سیخ کشیده شده طبخ می کنند. در کلیه غذاهایی که از قارچ خوراکی استفاده می شود مثل پیتزا، خوراک لوبیا، سوپ، قارچ سوخاری می توان به جای آن از دنبلان بهره جست.

 

دنبلان چه خاصیتی دارد؟

تغذیه از دنبلان در فصل بهار برای جلوگیری از انواع بیماری‎ها مثل سرماخوردگی در طول سال مؤثر عنوان شده است. دنبلان بیش از ۱۵ نوع پروتئین و ویتامین‎های زیادی دارد. قارچ دنبلان تأثیر چشم‎گیری در کاهش قند خون در میان مبتلایان به دیابت و درمان بیماری‎های چشمی دارد. بسیاری مصرف قارچ را در درمان عوارض پیری و بهبود قوای جنسی مؤثر دانسته و آن را اکسیر جوانی می‎شناسند. تأثیرات آنتی بیوتیکی قارچ در برابر میکروب‎ها و عوامل بیماری‎زا و نیز تأثیر آنتی اکسیدانی در برابر انواع سرطان و محافظت از کبد در برابر بیماری‎های کبدی به اثبات رسیده است. شود. قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین (یک آنتی اکسیدان قوی) است که برخلاف آنتی‌اکسیدان‌های دیگر در فرایند پخت و پز از بین نمی‌رود. بررسی ها نشان می دهند مصرف روزانه دو عدد قارچ پخته و داغ می تواند عفونت های بدن را از بین برده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و یبوست و نفخ معده را نیز درمان کند.

آشنایی با استاد دكتر حسین محمدزاده صدیق

بیوگرافی حسام منظور بازیکر

بیوگرافی دادا بیلوردی بنیانگذار شعر زلال

قارچ ,دنبلان ,مصرف ,آنتی ,برابر ,درمان ,در برابر ,بدن را ,و نیز ,از دنبلان ,از بین

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

TechNews | تک نیوز