مصارف قارچ دنبلان چیست؟
دنبلان یک غذای نیروبخش و مقوی است و بیشترین میزان مصرف قارچ دنبالان در رستورانها، صنایع غذایی، تهیه انواع سسها و روغنهای معطر و نیز داروسازی است. برخی آن را با نام دونبالان را الماس آشپزخانه لقب داده اند. دنبلان را به صورت خرد شده یا رنده شده همراه با تخم مرغ به صورت املت و یا کباب شده و یا به سیخ کشیده شده طبخ می کنند. در کلیه غذاهایی که از قارچ خوراکی استفاده می شود مثل پیتزا، خوراک لوبیا، سوپ، قارچ سوخاری می توان به جای آن از دنبلان بهره جست.
دنبلان چه خاصیتی دارد؟
تغذیه از دنبلان در فصل بهار برای جلوگیری از انواع بیماریها مثل سرماخوردگی در طول سال مؤثر عنوان شده است. دنبلان بیش از ۱۵ نوع پروتئین و ویتامینهای زیادی دارد. قارچ دنبلان تأثیر چشمگیری در کاهش قند خون در میان مبتلایان به دیابت و درمان بیماریهای چشمی دارد. بسیاری مصرف قارچ را در درمان عوارض پیری و بهبود قوای جنسی مؤثر دانسته و آن را اکسیر جوانی میشناسند. تأثیرات آنتی بیوتیکی قارچ در برابر میکروبها و عوامل بیماریزا و نیز تأثیر آنتی اکسیدانی در برابر انواع سرطان و محافظت از کبد در برابر بیماریهای کبدی به اثبات رسیده است. شود. قارچ شامل مقدار زیادی ارگوتیونین (یک آنتی اکسیدان قوی) است که برخلاف آنتیاکسیدانهای دیگر در فرایند پخت و پز از بین نمیرود. بررسی ها نشان می دهند مصرف روزانه دو عدد قارچ پخته و داغ می تواند عفونت های بدن را از بین برده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و یبوست و نفخ معده را نیز درمان کند.
قارچ ,دنبلان ,مصرف ,آنتی ,برابر ,درمان ,در برابر ,بدن را ,و نیز ,از دنبلان ,از بین
درباره این سایت